jump to navigation

Jemputan Rumah Terbuka October 8, 2009

Posted by Parti KeADILan Rakyat Bahagian Batu in Pakatan Rakyat.
trackback

PA030025Sabtu 3-Oct 2009. Pejabat Perlimen Batu yang diwakili Petugas pejabat mewakili  telah mengadiri jemputan Rumah Terbuka Eudil Fitri anjuran JIM (Jemaah Islam Malaysia).Dengan Ahli Jawatan Kuasa JIM yang berpakaian Baju Melayu nampak segak dan sajian yang disediakan wanita amat enak sekali. Bergabai lapisan masyarakat turut meraikan majlis tersebut. Pejabat Parlimen Batu mengucapkan Ribuan Terimakasih layanan yang mesra diberikan

PA030031Sejurus lepas bersama rumah terbuka bersama JIM, rombongan pejabat Parlimen Batu memenuhi jemputan salah seorang Ahli Jawatan Kuasa Cabang Batu di Taman Kepong. Terimakaish kepada tuan rumah yang menajikan makanan pelbagai rasa dan suasana yang meriah kehadiran sanak saudara majlis tersebut. Terimakasih.

PA040042Ahad 4-Oct 2009. Parlimen Batu mewakili Yb Tian Chua hadir ke rumah Terbuka Aidil Fitri Sentul Utama anjuran Surau At-Taqwa. Majlis yang meriah dengan sajian makanan yang enak.

PA040048Pejabat Parlimen Mengucapkan terimakasih dan Taniah kepada Ahli Jawatan Kuasa program kerana mengaturkan program dengan baik dan mendapat sambutan dari penduduk tempatan.

PA040066Pada sebelah malam, Pas Kawasan Batu telah mengadakan rumah terbuka bagi Kawasan Batu. Program yang bermula jam 8.45mlm dihadiri dari berbagai lapisan masyarakat dan golongan. PA040062Parlimen Batu diwakili Timbalan Ketua Cabang serta beberapa ahli jawatan kuasa turut menjayakan majlis rumah terbuka Pas Kawasan Batu. Dalam majlis tersebut ada disampaikan sumbangan keapda peserta Tadarus untuk kanak-kanak .

PA040067 PA040063

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: