jump to navigation

Sumbangan Masjid&Surau Kawasan Parlimen Batu 2009 September 15, 2009

Posted by Parti KeADILan Rakyat Bahagian Batu in Pakatan Rakyat.
trackback

IMG_2316 P8290072 P8290077

P8290091 P8290108 P8290121

Ramadhan 1430 Hijrah, Ahli Parlimen Batu Yb. Tian Chua sekali lagi tahun kedua semenjak menjadi wakil rakyat  Ahli Parlimen Batu menjejaki dan menghulurkan sumbangan  sambil meninjau kawasan dan mendengar kemasaalah penduduk. Siri lawatan ini masuk tahun Kedua(2) dimana yang lepas hanya 40 buah Masjid/Surau dapat di jejaki, namun bagi tahun 2009. Ahli parlimen Batu serta AJK Cabang/sukarelawan dapat menjejaki Masjid & Surau melebihi 50 buah.

IMG_2307Pada tahun ini juga cara yang sama diguna,dimana tanpa mengira protokal wakil rakyat, Yb Batu akan berhenti berbuka puasa dihentian akhir bersama-sama penduduk tempatan serata pasukan yang mengiringi beliau di ketuai Syeikh Ahmad. Kebanyakkan jemaah/kariah Masjid & Surau terkejut kehadiran YB yang ingin berbuka puasa dengan penduduk.

Ahli Parlimen Batu inging mengucapkan Ribuan Terimakasih kepada Semua Masjid & Surau kawasan Parlimen Batu kerana memberi ruang dan kerjasama semasa kunjungan beliau.

Terutama Ucapan Ribuan Terimaksih kepada Penyumbang (Sponsor) yang sudi membantu Pejabat Parlimen Batu P8300178membuat kerja amal di dalam bulan Ramadhan Al-Mubarak. Pihak Cabang Batu mendoakan kepada Penyumbang Sdr. Raja di murah Rezeki dan Dimajukan Perniagaan beliau.Amin.

Insyaalah jika diizinkan Tuhan, Pada Tahun Hadapan. Program tersebut akan tetap diteruskan lagi(insyaalah). Jika ada pihak Korporat atau Individu yang ingin Penyumbang/Menzakat melalui kami ‘Komited Membela Rakyat’ bolehlah  hubungi Pejabat Parlimen Batu.

P8310221 IMG_2321 IMG_2309

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: