jump to navigation

8/8-Kejohanan Futsal Merdeka Parlimen Batu August 31, 2009

Posted by Parti KeADILan Rakyat Bahagian Batu in Pakatan Rakyat.
trackback

Sessi Penerangan Di Pejabat P8080072 Yb Menyampaikan Sijil Perhargaan kepada Pasukan

P8080071 IMG_1945 IMG_1992

IMG_2035 Sabtu 8 Ogos Bertempat pusat Futsal XL indoor Segambut. Kejohanan Futsal (Terbuka)

Peringkat Ahli Parlimen Batu telah diadakan dengan jayanya. Penyertaan yang daftar datang dari kawasan Parlimen Batu dan Sekitar termasuk dari Pejabat Adun Hulu Klang,Petaling Jaya Utara,Shah Alam dan lain-lain pasukan.

IMG_2037Kejohanan yang Pertama Kali dianjurkan oleh Pejabat Parlimen ini berjalan dengan lancar walaupun terdapat beberapa masaalah beberapa perkara namun atas semangat Kesukanan yang ditunjuk setiap pasukan amat dihargai tinggi oleh pihak Penganjur. Kejohanan Futsal Merdeka Parlimen Batu di Dimenangi oleh Pasukan Surau At-Taqwa F.C dari Sentul Utama. Mereka membawa pulang hadiah Seribu Ringgit(RM1,000) tunai,Piala Iringan serta medal. Tempat Kedua oleh pasukan TUT F.C dari Sentul yang membawa pulang Enam Ratus Ringgit serta medal dan tempat KeTiga pasukan TDK F.C dari Hulu Klang membawa balik hadiah wang Tunai Empat Ratus Ringgit berserta Medal.

IMG_2038Ahli Parlimen Batu mengambil kesepatan ingin mengucapkan Ribuan Terimakasih kepada semua Pasukan yang menyertai kejohanan ini dan juga pihak Pengerusi dan Urusetia Program yang bertungkus lumus untuk menganjurkan kejohanan dalam masa yang singkat. Tak lupa juga kepada para penyumbang yang turut serta untuk menjayakan Kejohanan Futsal ini. Diharap pada tahun hadapan kejohanan ini dapat diteruskan Atas Semangat Perpaduan Rakyat Malaysia melalui Sukan Untuk Semua Bangsa.

IMG_2011 IMG_1979 IMG_2040

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: