jump to navigation

15/8-Satu Hari Penuhi Jemputan Kawasan Parlimen Batu August 31, 2009

Posted by Parti KeADILan Rakyat Bahagian Batu in Pakatan Rakyat.
trackback

P8150061Sabtu 15/8- Ahli Parlimen Batu Yb. Tian Chua jadual padat dari pagi, dimana disebelah pagi telah  menghadiri jemputan serahan MUE bayaran RM1500 di kawasan Adun Rawang. Seramai 20 keluarga dari Parlimen Batu menerima. Selepas program di Rawang Yb. Tian berkejar ke Sentul Utama untuk Program Gotong Royong bagi membersihkan kawasan surau untuk persediaan bulan Ramadhan dan habis majlis gotong royong memenuhi jemputan perkahwinan penduduk di Kg. Padang Balang. Sungguh meriah majlis tersebut dan doakan pasangan berbahagia hingga anak cucu.

P8150067Dari Kampung Padang Balang Yb. Tian Chua ke Taman Melewar penuhi jemputan penduduk untuk majlis perkahwinan anak beliau. Ia disambut oleh Tuan rumah dan suasana majlis di Taman Melewar meriah dan ramai sanak saudara Tn. Haji hadir ke majlis tersebut.

P8150075Selesai aturmajlis perkahwinan. Ahli Parlimen Batu bergegas ke kawasan Perumahan Rakyat Beringing kerana menghadiri Program Sumbangan MUE dan majlis penerangan Skim Usia Emas. Sesampai Yb dikawasan tersebut. Puluhan penduduk telah memenuhi meja pendaftaran. Berbagai golongan danP8150073 bangsa hadir untuk mendaftar menjadi ahli Skim yang ditawarkan oleh Kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Selangor.

Selain sessi penerangan MUE. Ahli Parlimen Batu juga menerima aduan kemasaalah penduduk. Yb  berharap penduduk dapat berkunjung ke Pejabat Parlimen untuk berbincang lebih mendalam masaalah yang dihadapi penduduk PPR Beringin.

P8150103 P8150080 P8150100

Advertisements

Comments»

1. 15/8-Satu Hari Penuhi Jemputan Kawasan Parlimen Batu « Dewan Pemuda PAS Sarawak - August 31, 2009

[…] Posted by Parti KeADILan Rakyat Bahagian Batu in Pakatan Rakyat. add a comment […]


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: