jump to navigation

27/06- Yb Batu Turut Hadiri Forum Perdana ‘Kasihmu Ibu’ Anjuran Persatuan Penduduk Flat Sri Pangkor Sentul. June 30, 2009

Posted by Parti KeADILan Rakyat Bahagian Batu in Pakatan Rakyat.
trackback

IMGP0645 IMGP0636 IMGP0640

IMGP0647Sabtu Bertempat di Dataran Padang Flat Sri Pangkor Sentul.Sekembali dari Melaka menghadiri majlis perkahwinan rakan,Ahli Parlimen Batu dan bersama-sama penduduk telah menghadiri Forum Agama bertajuk Kasihmu Ibu. Ia sempena sambutan hari ibu yang diadakan pada bulan lepas.

Ahli panel yang dijemput khas YBhg. Ustazah Prof. Dr Syarifah Haryati,YBhg. Ustaz Ahmad Faisal B. Abd Hamid dan YBhg. Ustaz Nor Azan B. Abd Rahman dan dipengerusi oleh YBhg. Ustaz Hj. Muhammad B. Yusuf. Majlis forum itu juga dengan kerjasama DBKL dan badan NGO tempatan.

Sambutan forum pada malam itu amat mengalakkan dengan kehadiran penduduk yang membawa bersama anak mereka mendengar forum yang bertajuk menarik dan dengan kehadiran panel terkenal seperti YBhg. Ustazah Prof. Dr Syarifah Haryati. Beliau seringkali mendapat jemputan di TV 1,TV9.

Ahli Parlimen Batu amat gembira apabila beliau dijemput hadir majlis ini dan mengucapkan ribuan Terimakasih dan Segulung Taniah kepada penganjur yang Berjaya menganjurkan forum sebegini untuk kebaikan kepada penduduk semua.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: