jump to navigation

23/06- AHLI PARLIMEN BUAT PERJUMPAAN WAKIL PENDUDUK UPU TMN RAINBOW June 30, 2009

Posted by Parti KeADILan Rakyat Bahagian Batu in Pakatan Rakyat.
trackback

P6230001 P6230006 P6230014

P6230010Selasa Jam 8.30 mlm. Yb Tian telah mengadakan perjumpaan dengan beberapa persatuan penduduk((Villa Angsana,Desa Alpha dll) yang mengwakili beberapa taman-taman sekitar Jalan Ipoh. Dalam pertemuan itu beberapa wakil penduduk mengutarakan kemasaalah setempat kepada Ahli Parlimen Batu. Massalah utama yang dihadapai penduduk ialah Ragut,Sampah,Perkerja  Asing,dll.

Pihak Yb. Tian memberi peluang kepada setiap wakil penduduk menyampaikan masaalah mereka dan akan mengambil tindakan susulan.

Hampir 3 jam perjumpaan berlansung dengan hidangan ‘mee goring’/teh tarik disajikan oleh penduduk Kondo  Seri Anggun enak sekali. DiAkhir perjumpaan Yb. Tian mengambil kesempatan menerangkan perkembangan keadaan Parlimen dan Program Merakyatkan Ekonomi Selangor(MES) yang khususnya anak kelahiran Selangor yang tinggal di Parlimen Batu dalam program pendaftaran MUE dan TAWAS untuk disebarkan kepada masyarakat taman penduduk tersebut.P6230015

Sekalung Taniah kepada pihak penganjur Kondo Seri Anggung kerana Berjaya mengumpulkan wakil-wakil Penduduk persekitaran taman bersama Ahli Parlimen Batu dengan jayanya. Yb. berharap keakraban dapat terjaling  diantara Ahli Parlimen dengan Persatuan jika pertemuan dapat diatur dilain hari.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: