jump to navigation

10/6 Yb Tian Chua Menziarah Keluarga Petugas P/raya UPU Sri Murni June 15, 2009

Posted by Parti KeADILan Rakyat Bahagian Batu in Pakatan Rakyat.
trackback

P6100004 P6100008 P6100006

27102008(001)Pada 10 Jun 2009,  Parti Keadilan Rakyat Bahagian Batu serta cawangan Taman Sri Murni Selayang KL kehilangan seorang Petugas/Pejuang Penegak ‘KEADILAN’ yang telah kembali ke Ramahtullah pada 09 Jun Selasa kerana komplikasi paru-paru,buah pinggan. Beliau yang dimaksudkan Allahyarhamah Pn Rohana Bt. Shafie (48 tahun) . Seperti gambar berbaju Biru. Gambar diambil semasa Rumah Terbuka Hari Raya Bandar Tun Razak pada tahun 2008. Ceria memotong buah Orange untuk hidangan.

Allahyarhamah meninggalkan 3 orang  putera yang tua berumur 19tahun dan yang bongsu berumur 12 tahun.

Menurut Ketua JDM/Upu Sri Murni, Allahyarhamah seorang pencinta ‘Kebenaran dan Keadilan’ semenjak tahun 1998 (selepas pemecatan DSAI) sehingga keakhir hayat beliau. Selepas kejayaan serta kemenangan P/raya ke 12, Allahyarhamah bersedih dalam keGembiraan kerana perjuangan yang dituntut memberi hasil pada 8Mac 2008.

Sejerus Yb mendapat tahu atas pemergian pada malam hari. Yb Tian Chua walaupun mempunyai agenda muasyarat dan perjumpaan pada pagi hari,Ahli Parlimen sempat meluangkan masa hampir 1/2 jam bersama Suami Allahyarhamah En. Yahaya Bin Omar bersama-sama sanak saudara dan sahabat handai di Surau An-Nur Taman Sri Murni.

Kepada yang melayari Blog ‘KEADILAN BATU’. Sama-sama kita membaca Al-Fatiha kepada  Allahyarhamah Pn Rohana Bt. Shafie (48 tahun) yang kembali ke Rahmatullah dalam usia muda semoga beliau di Tempatkan bersama orang-orang mukmin dan soleha. Amin.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: