jump to navigation

Wakil Rakyat PR di Cawangan Dato Senu November 21, 2008

Posted by Parti KeADILan Rakyat Bahagian Batu in Aduan Rakyat, Aktiviti Ahli Parlimen, Aktiviti UPU, Isu Tempatan, Pakatan Rakyat, Parlimen Batu, Parti Keadilan Rakyat, PKR Bahagian Batu, Rakyat.
trackback

Dialog Dato Semu img_0568 img_0583

Atas permintaan Dato Seri Anwar Ibrahim keseluruh pimpinan telah di arahkan untuk memlulakan semula Ceramah Perdana di setiap kawasan khusunya di kawasan Wilayah Persekutuan dan di ikuti Selangor.

Strategi ini adalah untuk memastikan segala maklumat serta info dapat di sampaikan terus kepada rakyat lebih lebih lagi apabila arus media perdana kini di kawal ketat oleh kuasa kuasa pembesar. Ia juga merupakan salah satu strategi pakatan rakyat dalam usaha untuk menubuhkan kerajaan baru dimana pelbagai usaha serta inisiatif yang giat di adakan bagi merialisasikan impian serta harapan rakyat seperti mana yang di galas oleh pemimpin pakatan rakyat untuk membela nasib rakyat khususnya.

Semalam 20 November bermula dari jam 9 hingga 12 malam walaupun dengan notis yang begitu singkat ianya telah menghimpunkan hampir 100 pendengar yang setia menunggu di Dewan Orang Ramai Taman Dato Senu.

Antara penceramah yang hadir adalah dari  YB Hee Loy Sian, YB Yaakob Sapari serta YB Tian Chua. Rata rata hadirin yang hadir ternyata gembira dengan ceramah yang di beri sekaligus mereka mengetahui lebih mendalam khsusunya selepas ke dua ahli parlimen menceritakan tentang keadaan di Parlimen serta sessi soaljawab antara Wakil Rakyat dan penduduk.

InsyaAllah ceramah ini akan di laksanakan di seluruh tempat, nantikan kehadiran kami !!

img_0580 img_0578

Advertisements

Comments»

1. Wan Ishak - November 24, 2008

I would like to suggest that instead of just expressing disgust and annoyance over the media perdana efforts must be made by all Pakatan Rakyat state governments either to start having their own media ( Radio, TV, daily newspaper etc.) and of course if legally allowed block all transmission of the current prime media.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: