jump to navigation

Perjumpaan Ketua-Ketua UPU Bersama Ketua Bahagian June 17, 2008

Posted by Parti KeADILan Rakyat Bahagian Batu in Aktiviti Ahli Parlimen, Pakatan Rakyat, Parlimen Batu, Parti Keadilan Rakyat.
trackback

PKR Bahagian yang diketua Tian Chua yang juga Ahli Parlimen Batu, telah mengadakan pertemuan dengan semua Ketua-Ketua Unit Peti Undi (UPU) pada 16 Jun lepas. Pertemuan berlangsung di Pusat Khidmat Masyarakat Parlimen Batu turut dihadiri Sdr. Kamil Samad (Timbalan Ketua), Sdr Azli Hussin (Naib Ketua) dan Sdr Wan Samsudin (Setiausaha).

Pertemuan diadakan atas permintaan Ketua Bahagian bertujuan mendapat maklumbalas dan aduan rakyat di setiap UPU setelah 100 hari Pilihanraya Umum ke-12 berlalu. Beliau juga mengingatkan semua yang hadir agar memperkemaskinikan jentera pentadbiran jika terdapat ruang kelemahan yang ketara.

Advertisements

Comments»

1. AnakMudaParlimenBatu - June 17, 2008

Bagi pendapat saya, setiap UPU, perlu dibuka khidmat masyarakat di kawasan masing2, ini kerana tidak semua orang akan pergi Pusat Khidmat Masyarkat yang ada sekarang kerana alasan jauh atau malas. Manakala setiap Pasar Malam kita buka meja untuk orang ramai melaporkan masalah setempat atau apa sahaja.

Ayuh rakan2 sertai setiap perhimpunan 5 Julai ini untuk protes harga minyak kerana kita sudah GERAMM. Kita berjuang hingga ke titisan minyak yang terakhir. Silalah ke http://www.GERAMM.org untuk tandatangan tanda protes kenaikan harga minyak.

Rakan2
Jangan Lupa layari blog saya di http://khairilazuar.wordpress.com
bagi komen setiap artikel yang saya tulis. …ada artikel baru

2. Nikson Abdillah - July 21, 2008

Sdr Tien,
Terlebih dahulau saya mengucapkan tahniah di atas penubuhan website Parlimen Batu ini yang menunjukkan YB serius dalam menengani masalah rakyat. Tahniah juga di atas kemenangan saudara dlm PRU 12 tempohari. Kekuatan dan iltizam saudara menangani masalah penduduk telah menjadi satu inspirasi kepada pengundi2 untuk mengundi saudara. Saya amat bertuah kerana sempat bersama-sama saudara dalam merencana strategi menawan Parlimen Batu yang akhirnya kita berjaya tawan juga.
Olih itu besarlah harapan saya agar YB tidak berhenti setakat ini sahaja kerana terlalu banyak kepincangan kerajaan melalui PBT berleluasa. Teruskan perjuangan untuk rakyat.
Salam perjuangan kepada semua AJK Bahagian Batu.
sekian.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: