jump to navigation

Tian Chua Temui Penduduk Menara Okid June 14, 2008

Posted by Parti KeADILan Rakyat Bahagian Batu in Aktiviti Ahli Parlimen, Dewan Bandaraya Kuala Lumpur, Pakatan Rakyat, Parlimen Batu, Parti Keadilan Rakyat, Polis DiRaja Malaysia, Rasuah.
trackback

Vodpod videos no longer available.

Advertisements

Comments»

1. AnakMudaParlimenBatu - June 15, 2008

Menara Orkid dahulu aku sewa disini masa bujang, Persatuan Penduduk perlu menjadi kuat untuk melindungi para penduduknya, setiap ahli jawatankuasa tidak perlu ada unsur2 pilih kasih ataupun mempunyai kepentingan politik. Tentang DBKL jikalau kita merasakan mereka menindas kita. Kita ada hak kerana kita pembayar cukai. DBKL patut malu jikalau menindas kerana kita ibarat salah satu pembayar gaji mereka.

Semua orang terasa, pergi semalam semua nasi berunsurkan ayam naik 50sen, itu baru satu contoh, mesti Pak Menteri kata, kalau mahal jgnlah beli, Pak Menteri hari2 rasmi majlis org bagi mkn free, apa yang dia org tahu……

Ayuh rakan2 sertai setiap perhimpunan 5 Julai ini untuk protes harga minyak kerana kita sudah GERAMM. Kita berjuang hingga ke titisan minyak yang terakhir. Silalah ke http://www.GERAMM.org untuk tandatangan tanda protes kenaikan harga minyak.

Rakan2
Jangan Lupa layari blog saya di http://khairilazuar.wordpress.com
bagi komen setiap artikel yang saya tulis. …ada artikel baru

2. asklasi klaskcf - June 23, 2008

DI MANA KAMI NAK MENGADU?

Masalah penduduk Taman seri Halban Jitra telah mendapat liputan di akhbar dan tv namun sehingga kini jalan yang di gunakan sebagai laluan taman sedia ada telah ubah kepada laluan dua hala.

Di mana Pegawai Daerah Kubang Pasu, Ahli Parlimen Kubang Pasu, ADUN Jitra, JPS, JKR, Exco Perumahan, Ahli Majlis dan lain-lain lagi semua membisu.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: