jump to navigation

Draf KL2020 – Dialog Dan Penerangan Kepada Penduduk Batu Bermula June 9, 2008

Posted by Parti KeADILan Rakyat Bahagian Batu in Aktiviti Ahli Parlimen, Dewan Bandaraya Kuala Lumpur, Pakatan Rakyat, Parlimen Batu, Parti Keadilan Rakyat.
trackback

Majlis Ramah Mesra dan Dialog Persatuan Penduduk dan Pertubuhan Berdaftar Parlimen Batu Bersama Ahli Parlimen Batu telah berlangsung di Dewan Orang Ramai Taman Mastiara, Jalan Ipoh pada 6 Jun lepas.

Penerangan berkaitan struktur pelan telah disampaikan oleh Mr. Goh dan Mr. Chandran selepas ucapan mengalu-alukan kedatangan kesemua persatuan/pertubuhan serta penerangan ringkas di dilakukan oleh Ahli Parlimen Batu – YB Tian Chua.

Kesemua wakil-wakil telah diberikan draf KL2020 untuk dibincangkan bersama masyarakat di tempat masing-masing. Segala ketidakpuasan hati serta bantahan hendaklah dikemukan kepada wakil rakyat untuk tindakan susulan.

Semua Wakil Rakyat Pakatan Rakyat Wilayah Persekutuan telah mencapai kata sepakat untuk mengadakan perjumpaan seumpama ini dan persetujuan mengemukakan bantahan dan ketidakpuasan hati warga KL akan disampaikan secara bersama kepada DBKL

Menurut beliau lagi, perjumpaan seterusnya bersama penduduk akan dibuat secara berperingkat-peringkat dalam jangkamasa terdekat memandangkan bantahan kepada draf akan berakhir pada Ogos ini. Sebarang pertanyaan berhubung perjumpaan untuk mengemuakan bantahan boleh dibuat melalui Pusat Khidmat Masyarakat Parlimen Batu.

Advertisements

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: