jump to navigation

Program Terkini Ahli Parlimen Bertemu Warga Batu June 4, 2008

Posted by Parti KeADILan Rakyat Bahagian Batu in Aktiviti Ahli Parlimen, Datin Seri Dr Wan Azizah, Dato' Seri Anwar Ibrahim, Dewan Bandaraya Kuala Lumpur, Pakatan Rakyat, Parlimen Batu, Parti Keadilan Rakyat.
trackback

Majlis “Ramah Mesra dan Dialog antara YB Tian Chua bersama Persatuan-Persatuan Penduduk dan Pertubuhan-Pertubuhan Berdaftar Parlimen Batu akan di adakan pada 6 Jun 2008 (Jumaat) bertempat di Dewan Orang Ramai Taman Mastiara, Jalan 6/180, Taman Mastiara, Batu 5, Jalan Ipoh. Majlis akan bermula jam 8.30 malam.

Objektif majlis:
1- Membina hubungan baik antara Ahli Parlimen Batu dengan persatuan-persatuan penduduk dan pertubuhan-pertubuhan berdaftar di kawasan Parlimen Batu
2- Berdialog dan mendapatkan maklumat berkaitan permasalahan yang berlaku di peringkat persatuan penduduk dan pertubuhan berdaftar yang mewakili suara rakyat di kawasan Parlimen Batu
3- Pembentangan ringkas berkaitan “Draf Kuala Lumpur 2020”

Semua pengerusi persatuan penduduk, pertubuhan-pertubuhan berdaftar, jawatankuasa-jawatankuasa masjid dan surau, rukun tetangga dan seluruh pertubuhan berdaftar di kawasan Parlimen dijemput hadir beramai-ramai bagi menjayakan majlis ini.

[ Teguran pelan KL hingga Ogos ]

“The people can voice out their views as we have given feedback forms out to people and we have the ‘e-opinion’ page in DBKL website”.

Comments»

No comments yet — be the first.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: